HydroPeptide Redefining Serum - Протизапальна очищуюча сироватка для проблемної шкіри

Сироватка HydroPeptide Redefining Serum надає інтенсивну протизапальну і очищуючу дію. Засіб контролює роботу сальних залоз і вироблення меланіну, зменшує жирність шкіри, а також перешкоджає появі постзапальної пігментації. Сприяє збереженню чистоти шкіри, вирівнює тон, звужує пори і зменшує їх видимість, а також мінімізує утворення мімічних і глибоких вікових зморшок. Діє м'яко, незважаючи на матуючий ефект, не пересушує епідерміс.

У складі сироватки містяться саліцилова і азелаїнова кислоти, які відновлюють жировий баланс, м'яко відлущують ороговілі клітини шкіри, а також стимулюють клітинне оновлення.

Екстракт ягід обліпихи відновлює гормональний баланс шкіри і перешкоджає її пошкодженню.

Очищуючий антимікробний пептид Гранактив Акне пригнічує ріст бактеріальної флори, що викликає акне, усуваючи запальні елементи і почервоніння.

Протипоказання: алергія на аспірин. Під час вагітності рекомендується обережне використання, оскільки поєднання саліцилової кислоти і пептиду Гранактив Акне, при нестабільному гормональному фоні, теоретично може викликати невелику пігментацію. Також не рекомендується застосування при грудному вигодовуванні.

спосіб застосування

Нанести на попередньо очищену і тонізовану шкіру. Поверх сироватки нанести крем для обличчя. Застосовувати щодня вранці та / або ввечері.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda