HydroPeptide Hydrostem +6 Serum - Регенеруюча антивікова сироватка на основі 6 рослинних стовбурових клітин

Потужна антивікова сироватка HydroPeptide HydroStem для глобального омолодження зрілої шкіри містить у складі унікальні anti-age пептидні комплекси, екстракти рослин і стовбурові клітини, які зміцнюють антиоксидантні властивості шкіри. Діє інтенсивно на відновлення структурної цілісності шкіри.

Рослинні стовбурові клітини - багаті джерела антиоксидантів, захищають клітини від деструктивного впливу факторів навколишнього середовища (включаючи вплив на шкіру ультрфіолета), продовжують життя клітин шкіри і підсилюють їх функціонльность.

Сироватка Hydrostem захищає ДНК клітин шкіри від пошкоджень, завдяки чому вони довше зберігають свій молодий стан, в якому найбільш ефективно виконують свої функції. Сироватка покращує загальну кондицію шкіри, покращує і вирівнює колір обличчя, повертає шкірі здорове сяйво і лиск. Наповнює клітини життєвими силами і енергією, необхідними для їх максимальної продуктивності.

Сироватка ідеально підходить для втомленої шкіри з вираженими ознаками старіння, а також для молодої шкіри для запобігання старінню.

спосіб застосування

Наносити щодня вранці і ввечері на попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя. Поверх сироватки нанесіть крем для обличчя.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda