HydroPeptide Hydro-Lock Sleep Mask - Маска для сну з пептидами маточного молочка

Ця маска для сну покриває поверхню шкіри шаром інтенсивних, відновлювальних зволожуючих речовин. Цей продукт, підходить для застосування на ніч, добре розгладжує шкіру і покращує її стан протягом ночі завдяки поєднанню компонентів HydrO18 ™ Activated Water ™ і заспокійливого кореня лакриці, що дарує відчуття комфорту. Пептиди відтворюють і підсилюють регенеративні властивості маточного молочка, що сприяє процесам відновлення клітин і насичує шкіру необхідними живильними речовинами.

  • Шкіра виглядає і відчуває себе сяючою, оновленою і м'якою;
  • Глибоко зволожує шкіру;
  • Сприяє природному відновленню клітин;
  • Захищає шкіру і покращує її колір.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої або зрілої шкіри.

Активні компоненти:

HydrO18 ™ Activated Water ™ - запатентована формула з олеїнової кислотою створює «розумну» воду, збільшує рівень зволоження шкіри і сприяє збереженню вологи в шкірі.
Пептиди маточного молочка - відтворюють властивості маточного молочка, стимулюючи оновлення шкіри і допомагаючи шкірі створювати здорові клітини.
Корінь лакриці - має антиоксидантні властивості, покращуючи колір шкіри.
Даний продукт не містить глютену, парабенів, фталатів, сульфатів. Продукт що не випробовувався на тваринах, і є веганським.

спосіб застосування

Наносите тонким шаром, в кінці вечірнього ретуалу догляду за шкірою. Використовуйте ввечері 1-2 рази в тиждень і змивайте вранці.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda