HydroPeptide Day & Night Care - Набір для денного і нічного догляду за шкірою

Склад набору:

  • Очищаючий гель з ефектом тонізації - HydroPeptide Cleansing Gel, 50ml;
  • Антивіковий тонізуючий лосьйон - HydroPeptide Pre-Treatment Toner, 50ml;
  • Зволожуючий і вирівнюючий тон шкіри крем для обличчя - HydroPeptide Solar Defense Tinted SPF 30, 15ml;
  • Маска для сну з пептидами маточного молочка - HydroPeptide Hydro-Lock Sleep Mask, 15ml;
  • Ультрапідтягуючий легкий зволожуючий крем з ефектом ліфтингу - HydroPeptide Face Lift, 10ml;
  • Інтенсивний ліфтинг-крем для повік - HydroPeptide Eye Authority, 5ml.

Найбільш очікуваний новий набір мініатюр-бестселерів, з колекцій космецевтичного бренду HydroPeptide - Day & Night Care.

Зручна, містка перламутрова косметичка + 6 незамінних супутників для очищення, сяйва, гладкості, омолодження і захисту від шкідливого сонячного випромінювання.

Цей сет буде приємним подарунком для кожної красуні, яка цінує свою молодість і здоров'я шкіри. а також, для ознайомлення з професійною космецевтикою HydroPeptide.

Всі продукти з набору підійдуть для будь-якого типу шкіри, пептиди нового покоління працюють тільки там де це необхідно, підлаштовуючись під індивідуальні потреби, незалежно від віку і стану шкіри.

Day & Night Care зібрав все необхідне, що потрібно знати про догляд за обличчям.

Всі ці продукти можна застосовувати з 20 років.

Cleansing Gel 50 ml - ніжний очищаючий гель 3-в-1, для всіх типів шкіри, швидко очищає, видаляє надлишок шкірного жиру, додае макіяжу стійкості, тонізує шкіру і одночасно зволожує, продовжуючи її молодість, зменшує утворення мімічних і глибоких зморшок.
Pre-Treatment Toner 50 ml - зволожуючий тонізуючий лосьйон, регулює баланс шкіри, уповільнює процес появи зморшок, освітлює і вирівнює тон шкіри, надає здорове сяйво та догляд. Розкішно пахне ягідно-фруктовим фрешем.
Face Lift 10 ml - крем-бестселер в США і по всьому світу, ультра легкий зволожуючий, з вираженим ліфтинг ефектом, для всіх типів шкіри (підійде в літню пору навіть для жирної шкіри), комплексно омолоджує і покращує зовнішній вигляд.
Eye Authority 5 ml-ще один абсолютний бестселер, за підсумками клінічних досліджень визнаний кращим кремом для повік, володар престижних нагород, унікальний багатофункціональний зволожуючий крем від темних кіл, набряків і зморшок навколо очей.
Solar Defense Tinted 15 ml - зволожуючий, матуючий сонцезахисний крем, підлаштовується під тон шкіри, захищає від UVA, UVB і інфрачервоного випромінювання.
Hydro-Lock Sleep Mask 15 ml - унікальний засіб, який покриває поверхню шкіри шаром інтенсивних, відновлювальних зволожуючих речовин. Ця маска, підходить для застосування на ніч, добре розгладжує шкіру і покращує її стан протягом ночі, завдяки поєднанню компонентів HydrO18 ™ Activated Water ™ і заспокійливого кореня лакриці, що дарує відчуття комфорту. В результаті: шкіра виглядає і відчуває себе сяючою, оновленої і м'якою.

спосіб застосування

Очищюючий гель з ефектом тонізації - HydroPeptide Cleansing Gel

Вологими руками нанесіть невелику кількість на суху шкіру. Легкими круговими рухами помасажуйте протягом хвилини. Ретельно змийте і просушіть. Можна застосовувати вранці та ввечері.

Антивіковий тонізуючий лосьйон - HydroPeptide Pre-Treatment Toner

Використовується після вмивання. Змочіть ватні диски лосьйоном і протріть шкіру обличчя, шиї і декольте. Можна застосовувати вранці та ввечері.

Зволожуючий і вирівнюючий тон шкіри крем для обличчя - HydroPeptide Solar Defense Tinted SPF 30 (міні)

Нанесіть на обличчя і масажуйте до рівномірного розподілу. Наносите кожні 2 години і після кожного купання.

Маска для сну з пептидами маточного молочка - HydroPeptide Hydro-Lock Sleep Mask

Наносите тонким шаром в кінці вечірньої процедури догляду за шкірою. Використовуйте ввечері 1-2 рази в тиждень і змивайте вранці.

Ультрапідтягуючий легкий зволожуючий крем з ефектом ліфтингу - HydroPeptide Face Lift

Нанесіть невелику кількість на чисту поверхню обличчя і шиї після застосування сироватки. Можна користуватися вранці і ввечері. Поверх нанесіть сонцезахисний крем.

Інтенсивний ліфтинг-крем для повік - HydroPeptide Eye Authority (міні)

Подушечкою пальця розподіліть невелику кількість крему по контуру навколо очей, вище рухомого повіка. Можна застосовувати вранці та ввечері.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda