HydroPeptide Insta-Glow Kit - Набір для омолодження шкіри обличчя

Професійний набір для догляду і сяйва шкіри Insta-Glow Kit. Пілінг Polish & Plump Peel ніжно відлущує тьмяну шкіру без роздратування. Маски Collagel - миттєво наповнюють шкіру вологою і зволожують, зменшуючи тонкі лінії і зморшки. Розкішне масло для обличчя Moisture Reset зберігає приголомшливі результати попередніх етапів процедури.

У набір входить:

  • Пілінг - HydroPeptide Polish & Plump Peel, 30мл * 2 .;
  • Маска для шиї - HydroPeptide Collagel, 1шт.;
  • Маска для декольте - HydroPeptide Collagel, 1шт.;
  • Маска для обличчя - HydroPeptide Collagel, 1шт.;
  • Патчі під. очі - HydroPeptide Collagel, 1шт.;
  • Масло для особи - HydroPeptide Moisture Reset, 3 мл..

Отримайте максимальне сяйво і омолодження шкіри з цим відлущуючим і збагачуючим шкіру необхідними компонентами набором.
Повнорозмірний двоетапний пілінг Polish & Plump надає хімічне і фізичне відлущування, яке миттєво зменшує прояв тонких ліній і зморшок та прискорює оновлення клітин. Після пілінгу нанесіть професійні маски Collagel + Masks, які миттєво заспокоюють, зволожують і живлять Вашу шкіру. Гідрогелеві охолоджуючі маски, які містять гіалуронову кислоту і ніацинамід, зменшать почервоніння і роздратування і забезпечать потужне зволоження. Зберегти дивовижні результати можливо за допомогою олії для обличчя Moisture Reset, в складі якого 13 натуральних рослинних олій, які живлять і зволожують Вашу шкіру протягом усього дня.

Результат процедур:

  • Стимулює оновлення клітин;
  • Зменшує видимість тонких ліній і зморшок;
  • Знімає почервоніння і роздратування.

Набір підходить для тьмяної, сухої шкіри з тонкими лініями і зморшками, для власниць нерівного тону обличчя.

спосіб застосування

Повнорозмірний двоетапний пілінг Polish & Plump сприяє хімічній і фізичній злущування, для миттєвого зменшення прояви тонких ліній і зморшок, і прискорення відновлення клітин.

Після відлущування нанесіть професійні маски Collagel + Masks, які миттєво заспокоюють, зволожують і живлять Вашу шкіру. Гідрогелеві охолоджуючі маски, що містять гіалуронову кислоту і ніацинамід, зменшують почервоніння і роздратування і забезпечать потужне зволоження. Зберегти дивовижні результати процедур необхідно за допомогою масла для обличчя Moisture Reset, в якому використовується 13 натуральних живильних і зволожуючих Вашу шкіру протягом усього дня.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda