Hydropeptide Collagen Boost Kit - Набір природнього anti-age на рівні ДНК, для швидкого набуття здорового та сяючого обличчя

Епігенетики США створили чудові засоби HydroPeptide для домашнього догляду, щоб ваша шкіра засяяла по-новому. Природня стимуляція власного колагену, комфортне зволоження та захист від навколишнього середовища – головні цілі кожного засобу в Collagen Boost Kit.

В Наборі:

  • Колагеноутворюючий крем-бустер Nimni Day Cream, 30 мл;
  • Патчі під очі Polypeptide Mask for Eyes, 8 пар;
  • Сонцезахисний крем з тоном Travel Solar Defense Tinted, 15мл;
  • Брендова косметичка від HydroPeptide.

Колагеноутворюючий крем-бустер Nimni Day Cream

Денний крем з унікальним потужним запатентованим комплексом підтримки колагену Nimni ™ і багатою антиоксидантною сумішшю, яка захищає Вашу шкіру від впливу навколишнього середовища протягом усього дня, надає чіткість контуру обличчя і бореться з провисанням шкіри (не містить ретинол, можна використовувати як нічний крем).

Підходить для всіх типів шкіри, починаючи з 20 років, особливо рекомендований для шкіри з мімічними і глибокими зморшками, при втраті обсягу і тонусу шкіри, для поліпшення кольору обличчя і глибокого зволоження. Також підходить для шкіри чутливої до ретинолу.

Об `єм: 30 мл

Патчі під очі Polypeptide Mask for Eyes

Поліпептидна маска (патчі) стимулює вироблення колагену, робить шкіру пружною та еластичною, забезпечує швидке зволоження на тривалий час, допомагає зняти втому, набряки та зволожити шкіру.

Кількість: 8 пар

Сонцезахисний крем з тоном Travel Solar Defense Tinted

Найпопулярніший суперкомфортний та легкий сонцезахисний крем з тоном та потрійною дією. Забезпечує повний захист від UVA, UVB та інфрачервоного випромінювання SPF30 за допомогою фізичних фільтрів і компонентів рослинного походження.

Спеціальні сфери індивідуально підлаштовуються під колір шкіри, маскують недоліки і роблять тон шкіри рівним і сяючим. Крем швидко вбирається, не залишає білого нальоту на шкірі чи відчуття тяжкості. Не комедогенний.

Об `єм: 15 мл

Брендова косметичка від HydroPeptide – нехай усі улюблені засоби будуть завжди з вами.

Засоби не містять гідрохінон, парабени, фталати, сульфати, відбілювачі, компоненти тваринного, гормонального і гормоноподібного походження, не випробовувалися на тваринах, є веганськими.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda