HydroPeptide Firma-Bright - Бустер з 20% вітаміном С

Ремоделюючий бустер HydroPeptide Firma-Bright для повернення шкірі сяйва, а також вирівнювання її мікрорельєфу. Для всіх типів шкіри, а особливо - для тьмяної, асфіктичної шкіри, шкіри з пігментацією, а також шкіри з ознаками фото - і хроностаренія.

Бустер містить 20% вітамін С і пептидний комплекс, які допомагають коригувати гіпермеланози, а також зменшувати наслідки пошкоджень шкіри ультрафіолетом, покращувати загальний вигляд і тон шкіри, мінімізувати запалення, а також запобігати віковим змінам шкіри.

Бустер містить високу концентрацію вітаміну С в стабільній формі, Ellagi C і інноваційного пептиду Granactive 1518, які в комплексі підсилюють вироблення активного колагену за допомогою інкорпорації вітаміну С в фібропласти шкіри, а пептид Reproage підвищує експресію генів, які відповідають за проліферацію клітин базального шару епідермісу, за рахунок чого збільшуються ресурси вікової шкіри і на необхідному рівні зберігається клітинне репрограмування.

Шкіра стає сяючою, гладкою і пружною. Колір обличчя стає більш рівномірним і здоровим, поліпшується загальний стан шкіри.

спосіб застосування

3-4 краплі засобу нанести на долоні, потім розподілити по обличчю або змішати з іншим засобом - наприклад, сироваткою або кремом для обличчя. Застосовувати можна щодня вранці і / або ввечері.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda