HydroPeptide Nimni Dream Team Limited Edition Set - Набір для денного і нічного омолоджуючого догляду 90494

Представляємо Вам лімітований набір Nimni Dream Team – це система з 2х найпотужніших інноваційних колагеноутворюючих кремів-бустерів, розроблених для комплексного омолодження шкіри на рівні ДНК з вираженим накопичувальним ефектом, результати застосування яких перевершать усі сподівання від безін’єкційних засобів.

Набір оформлений в розкішну дизайнерську упаковку і складається з 2-х кремів:

Nimni Day Cream (Nimni Денний крем) 30 мл

Nimni Night Cream (Nimni Нічний крем) 15 мл

  • підходять для всіх типів механічно нетравмованої шкіри, особливо для схильної до куперозу, з мімічними і глибокими зморшками, при втраті об’єму та в’ялості шкіри, зі зниженим тургором, пігментацією і нерівною поверхнею;
  • мають дуже легку текстуру;
  • безпечні для застосування протягом усього року;
  • показані в якості активної боротьби з уже наявними віковими змінами в будь-якому віці і для продовження молодості шкіри з 20 років.

У жодного виробника в світі, Ви не знайдете подібні продукти – вони містять запатентований комплекс для відновлення і стимуляції вироблення колагену, який значно покращує зовнішній вигляд шкіри, надаючи їй пружність, еластичність і яскравий здоровий відтінок – ефективність доведена на основі результатів офіційних наукових досліджень лабораторії HydroPeptide в США.

Nimni Day Cream, 30 мл – денний колагеноутворюючий крем-бустер, не містить ретинол, підходить для використання не тільки вранці, але і ввечері для шкіри чутливої до ретинолу:

  • покращує пружність і еластичність шкіри, інтенсивно зволожує без обтяження;
  • активізує процес вироблення колагену за допомогою ексклюзивного комплексу амінокислот;
  • забезпечує потужний денний захист від негативних факторів навколишнього середовища.

Nimni Night Cream, 15 мл – нічний унікальний колагеноутворюючий крем-бустер, містить безпечний інкапсульований ретинол, відновлює поверхню шкіри, робить її гладкою і пружною:

  • радикально покращує зовнішній вигляд, красу і еластичність шкіри зсередини, активуючи власні гени людського тіла, що виробляють колаген; ⠀
  • оживляє шкіру, має виражений ліфтинг, надає чіткість овалу обличчя;
  • містить унікальний запатентований комплекс Neodermyl®, який сприяє синтезу і дозрівання еластину і колагену шо призводить до помітного поліпшення текстури, щільності і еластичності шкіри та істотного скорочення зморшок;
  • додає здоровий яскравий колір шкірі, зменшує прояви куперозної сітки, освітлює пігментацію.

спосіб застосування

Для отримання найкращого результату, проконсультуйтеся зі своїм косметологом, дотримуйтеся схеми нанесення крему для Вашого типу і стану шкіри або, якщо не призначено:

1.Nimni Day Cream – Нанесіть невелику кількість на чисту шкіру обличчя і шиї вранці. У разі необхідності, в сонячні дні, використовуйте з сонцезахисним кремом широкого спектру дії.

Nimni Day Cream може використовуватися і в якості нічного крему для шкіри з підвищеною чутливістю до ретинолу.

2.Nimni Night Cream – Нанесіть невелику кількість на чисту шкіру обличчя і шиї ввечері. Зверніть увагу, крем дуже легко розподіляється по шкірі, наносіть маленькими дозами.

Розпочніть застосування крему з одного разу на тиждень, поступово збільшуючи кількість використання до щоденного.

Після нічного застосування крему Nimni Night Cream, на наступний день, в якості денного захисту, необхідно додатково нанести денний крем із захистом від сонця широкого спектру дії. ⠀

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda