HydroPeptide Soothing Repair Serum - Заспокійлива сироватка для куперозної шкіри

Заспокійлива сироватка HydroPeptide Soothing Repair Serum містить у складі інноваційні пептиди, що знімають подразнення і почервоніння, а також рослинні стовбурові клітини, які знімають червоність, а також заспокоюють чутливу шкіру і шкіру, схильну до куперозу. Сироватка бореться з проявами старіння, надає зміцнюючу дію, відновлює зволоження, а також ефективно відновлює шкіру після естетичних омолоджуючих процедур (пілінги, шліфовки, ін'єкції філерів, лазерні процедури).

Комплекс інноваційних пептидів Telangyn, Neutrazen і Diffuporine зменшують почервоніння і вираженість куперозної сіточки, заспокоюють подразнену шкіру, запобігають утворенню пігментних плям, а також глибоко насичують шкіру вологою.

Рослинні стовбурові клітини з Глобулярії серцелистої допомагають вирівняти тон шкіри, зменшують почервоніння, повертають шкірі сяйво, мінізують вміст в шкірі агентів старіння, зменшують мікрозапалення, а також відновлюють природні захисні бар'єри шкіри.

Арніка і чорниця надають зміцнюючу дію на судини, заспокоюють шкіру, знімають дискомфорт і почервоніння.

Масло ши і гіалуронова кислота глибоко гідратують шкіру і підтримують оптимальний рівень зволоження.

Сиворока підходить для будь-якого типу шкіри, а особливо ефективно проявляє себе на чутливій, сухій, схильній до куперозу реактивній шкірі, а також шкірі з ознаками старіння. Ідеальна для використання в постпроцедурний період або після воскової епіляції.

спосіб застосування

Наносити щодня вранці і/або ввечері на чисту шкіру обличчя. Після сироватки нанести основний крем для обличчя.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda