Hydropeptide Anti-Wrinkle Detox Collection - Потужна програма детоксикації для домашнього SPA-догляду за шкірою

Преміальна Detox-програма від HydroPeptide інтенсивно очищує, відновлює та створює бар’єр проти впливу вільних радикалів, випромінювання HEV світла (від екранів гаджетів).
Паралельно Detox процедура спрямована на омолодження, повернення сяйва шкірі та рівного тону обличчю.
Повноцінна косметологічна процедура вдома, змусить Вашу шкіру відновити та перезапустити усі природні функції шкіри.

Детокс-набір стане чудовим початком суперефективних терапій у вас вдома.
До набору входять засоби нового покоління, створені провідними епігенетиками США:

  • Nordic Detox Mask Фітонутріентная маска на основі торфу, 5 мл .;
  • Honey Tri-Zyme Peel Медовий пілінг, 5 мл .;
  • HydroPeptide HydraFlora Пробіотична зволожуюча есенція, 30 мл .;
  • Bambusa Blackhead Banisher - Маска для глибокого чищення, 1 шт.

Nordic Detox Mask
Фітонутрієнтна маска на основі торфу, кількох видів глин і антиоксидантів. Очищує шкіру, живить і зволожує. Зменшує появу ліній та зморшок. Вирівнює тон обличчя, зміцнює та тонізує шкіру.
Торф разом з бентонітом та каоліном в заспокійливій масці Nordic Detox працюють одночасно як детоксикація шкіри і як живлення та зволоження. Коктейль з потужних антиоксидантів сприяє здоровому клітинному обміну і забезпечує потужний захист від впливу вільних радикалів. Шкіра стає гладкою і пружною.
Маска ефективна для всіх типів шкіри, особливо грубої, втомленої, тьмяної та вікової шкіри.

Honey Tri-Zyme Peel

Ніжний медовий пілінг, який розгладжує дрібні та зменшує глибокі зморшки. Пом’якшує грубу шкіру, зменшує гіперпігментацію, живить шкіру, надає здоровий вигляд та сяйво. Під час процедури пілінгу, ви відчуватимете приємне тепло.

Потужний медовий пілінг – резурфейсер базується на спеціальному коктейлі з грибів, гарбуза та протеази ензимів плюс мед і натуральні фруктові кислоти, чудово живить, омолоджує і пом’якшує шкіру. Папайя і медовий віск знімає ороговілі клітини і збагачує шкіру потужними антиоксидантами та поліфенолами для живлення, захисту та освітлення.

Ідеальний для всіх типів шкіри, особливо для тьмяної, втомленої, огрубілої або вікової.

HydroPeptide HydraFlora

Пробіотична есенція для зволоження, тонізації та сяйва шкіри.

Багата пре- та пробіотичними речовинами, балансує pH та надає здорове сяйво шкірі, комплексно поліпшує її якість і зовнішній вигляд.

Для кого: Підходить для всіх типів шкіри, що потребують зволоження, особливо для схильної до тьмяності, втомленої, пігментованої, зневодненої.

Bambusa Blackhead Banisher – маска нового покоління для глибокого очищення та звуження пор на носі зі заспокійливими інгредієнтами. Маска дуже приємно пахне, легко змивається. Після застосування, шкіра на носі гладка і чиста, пори захищені антисептиком, то ж Ви спокійно може виходити на вулицю.

спосіб застосування

Nordic Detox Mask

Після очищення, нанести тонким шаром на чисту шкіру. Залишити на 10 хвилин, потім змити. Додатково нанести зволожуючу сироватку та сонцезахисний крем.

Honey Tri-Zyme Peel

Нанести тонким шаром на очищену шкіру. Помасажувати декілька хвилин. Залишити на 7-10 хвилин. Змити теплим рушником або серветками.

HydroPeptide HydraFlora

Зробіть декілька натискань спонжем на дозатор HydraFlora та протонізуйте попередньо очищене обличчя. Не змивати. Ідеально підходить для самостійного використання або у комплексі з іншими зволожуючими засобами HydroPeptide.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda