Hydropeptide Lip Lover Kit - Набір догляд за губами

Набір «Lip Lover» - догляд за губами.

Ми гарні – коли ми здорові, саме тому HydroPeptide подбав не тільки про красу, а й здоров’я нашої шкіри. Набір «Lip Lover» поєднує в собі інтенсивний догляд і неймовірну красу для наших губ.

Нічний і денний відновлюючий догляд за губами, який містить в собі надзвичайно багате поєднання чудодійних рослинних компонентів, поживних антиоксидантів і відновлюючих пептидів, а також розкішний блиск, який стане вашим улюбленцем і незамінною рисою Вашого образу.


У набір входить:

  • Lip Service Hydrating Line Lifter Зволожуючий бальзам для губ, 10 мл .;
  • Perfecting Gloss in Palm Springs Pink Блиск для губ, 5 мл.

Зволожуючий бальзам для губ Lip Service

Потужний anti-age засіб для шкіри губ, який інтенсивно живить губи, зволожує їх і запобігає появі кісетних зморшок навколо вуст.

Склад цього бальзаму вражає кількістю пептидів і натуральних компонентів. Всі ці інгредієнти дають миттєвий ефект при сухості і лущенні губ, розгладжують їх, роблять наповненими, ніжними і об’ємними.


Блиск для губ, відтінок Palm Springs Pink

Живильний, збільшуючий обсяг та зволожуючий блиск для губ Palm Springs Pink.

Чарівний рожевий відтінок миттєво підлаштовується під ваш тип шкіри і надає розкішний блиск вашим губам. Цей засіб відроджує природну яскравість і повноту губ з колагеноутворюючим і зволожуючим пептидом, який відновлює колаген і додає гладкість губам.

Palm Springs Pink це тривале зволоження і наповнення, профілактика вікових змін шкіри губ і боротьба з уже наявними: зморшками, втратою природного пігменту ти обсягу, нечітким контуром і сухістю.

Засоби не містять гідрохінон, парабени, фталати, сульфати, компоненти тваринного, гормонального і гормоноподібного походження, відбілювачі, не випробовувалися на тваринах, є веганськими.

спосіб застосування

Ретельно нанесіть бальзам на губи перед сном. Для додаткового зволоження можна використовувати протягом дня. Регулярне застосування Lip Service, дозволить шкірі губ зберегти молодість, красу, відновити природний баланс.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda