HydroPeptide All Eye Need Set- Набір догляд за зоною навколо очей

  • Зволожуюча сироватка для очей Vital Eyes 10 мл.;
  • Крем для зони навколо очей Eye Authority 5 мл.;
  • Патчі для зони навколо очей PolyPeptide Collagel + Mask for eye 2 пари патчів.

Комплексний догляд за зоною навколо очей, який дозволить вам миттєво позбутися від втомленого вигляду, темних кіл, набряків і почуття сухості. У набір входять популярні засоби HydroPeptide, які багатьох вже вразили своїм ефектом.

Детальніше про засоби набору:

Зволожуюча сироватка для очей Vital Eyes

Володіє миттєвим anti-age ефектом, мінімізує видимі недоліки від темних кіл, тонких ліній і зморшок. За допомогою, безпечного для очей, альтернативного ретинолу бакучіолу, сироватка зменшує гіперпігментацію і зморшки. Vital Eyes це не тільки ефективний anti-age засіб, але і приголомшливий інструмент для охолоджуючого роликового масажу з лімфодренажною дією. Цей масаж підсилює циркуляцію крові і миттєво знімає набряк, робить шкіру під очима більш гладкою і яскравою.

об `єм: 10 мл

Крем для зони навколо очей Eye Authority

Унікальний багатофункціональний зволожуючий крем для повік від темних кіл, набряків і зморшок навколо очей. Містить 13 пептидів: пом’якшення, від набряків, проти темних кіл, підтяжка, освітлення, стимуляція вироблення колагену. Розгладжує «гусячі лапки», інтенсивно підтягує і зміцнює, відновлює бар’єрні та вологоутримуючі функції шкіри. Можна застосовувати вранці та ввечері, легкий, швидко вбирається, не залишає відчуття тяжкості, не провокує нічні набряки. Рекомендовано використовувати з 20 років, є прекрасною основою під макіяж.

об `єм: 5 мл

Патчі для зони навколо очей PolyPeptide Collagel + Mask for eye

Гідрогелева технологія допомагає ключовим пептидам, які підтримують вироблення колагену, і поживним речовинам проникнути глибоко в шкіру, щоб уповільнити процес появи мімічних і глибоких зморшок, а також вікових пігментних плям. Знімають набряк, допомагають охолодити, заспокоїти зону навколо очей. Забезпечують негайне зволоження на тривалий період.

об `єм: 2 пари патчів

спосіб застосування

Маска гідрогелева проти зморшок для зони навколо очей - HydroPeptide PolyPeptide Collagel Mask For Eyes (пробник).

Очистіть шкіру і ретельно просушіть рушником. Розкрийте пакетик, витягніть гелеві патчі і помістіть прямо під очі. Вузька частина спрямована до носа, широка частина - до зовнішнього кута ока. Залиште на 10-20 хвилин. Видаліть гелеві патчі. Промивати шкіру не слід. Нанесіть відповідну сироватку, зволожуючий або сонцезахисний крем.

Інтенсивний ліфтинг-крем для повік - HydroPeptide Eye Authority (міні)

Подушечкою пальця розподіліть невелику кількість крему по контуру навколо очей. Можна застосовувати вранці та ввечері.

Зволожуюча сироватка для очей - HydroPeptide Vital Eyes

для нанесення продукту, поверніть сироватку до клацання, поки ви не побачите засіб (3 краплі) на кульці. Цієї кількості достатньо для нанесення на обидві зони навколо очей. Точково розподіліть на переорбітальні зони, масажуючи роликом знизу верхньої повіки. При необхідності розподіліть засіб, ніжно вбиваючи пальчиками.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda