Набір для проблемної шкіри ESSE Problem Skin Bundle

Набір для проблемної шкіри ESSE Problem Skin Bundle підходить для щоденного догляду за шкірою з акне. Засоби відновлюють шкіру та повертають їй здоровий вигляд. Знімають почервоніння та свербіж, покращують бар'єрні властивості епідермісу, запобігають появі нових висипань. Набір підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку з жирною та проблемною шкірою.

У набір входять:

1) Засіб для глибокого очищення з бентонітовою глиною ESSE Refining Cleanser C6 100 мл.
2) Легкий зволожувальний крем ESSE Light Moisturizer M5 50 мл.
3) Пробіотична сироватка ESSE Probiotic Serum + R10 30 мл.
4) Відновлювальна олія ESSE Repair Oil R7 15 мл.

Засіб для глибокого очищення з бентонітовою глиною прибирає зі шкіри забруднення, себум і ороговілі клітини. Бореться з чорними цятками та жирним блиском, загоює запалення та перешкоджає їхній появі у майбутньому. Крім того, засіб не руйнує ліпідний бар'єр епідермісу, зберігає шкіру доглянутою та зволоженою.

Активні інгредієнти

— Бентонітова глина всотує себум і забруднення, очищає шкіру та повертає їй здоровий вигляд. Відлущує ороговілий епідерміс, надає обличчю гладкість і доглянутість.
— Екстракт алое зволожує та відновлює шкіру. Знімає запалення, свербіж і почервоніння. Прискорює загоєння запалень і перешкоджає появі зморщок.
— Олія дині Калахарі багате незамінними жирними кислотами. Доповнює ліпідний бар'єр епідермісу, чим захищає шкіру від зневоднення й агресивних факторів.

Легкий зволожувальний крем насичує шкіру вологою, захищає від сухості, зневоднення й агресивних факторів. Має легку текстуру, швидко всотується, не залишає жирного блиску. Захищає від вільних радикалів, уповільнює старіння та покращує колір обличчя. Запобігає утворенню зморщок, зберігає шкіру гладенькою й еластичною.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота зволожує зневоднену шкіру, повертає їй гладкість і еластичність. Захищає від сухості та лущення, перешкоджає утворенню зморщок.
— Екстракт чаю ройбуш і олія марули — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Бісаболол, екстракти алое й баобаба зволожують і відновлюють шкіру. Прискорюють регенерацію пошкоджень, борються із сухістю, подразненнями та зморщками.
— Екстракт ковбасного дерева стимулює природний синтез колагену й еластину. Запобігає появі в'ялості та зморщок, зберігає шкіру еластичною й підтягнутою.
— Олії манкетті та янгу захищають шкіру від ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.

Пробіотична сироватка зволожує та відновлює шкіру будь-якого типу. Відновлює нормальний рівень вологи у тканинах, прискорює регенерацію пошкоджень, повертає обличчю доглянутий і відпочилий вигляд. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, запобігає появі подразнень і запалень у відповідь на подразники довкілля. У результаті шкіра залишається здоровою та зволоженою, запалення з'являються рідше.

— Альфа-глюкан, інулін і фермент лактобактерій — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблячи шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Олії ши, кунжуту та жожоба живлять і пом'якшують епідерміс. Повертають шкірі природну гладкість і оксамитність, борються з лущеннями та подразненнями.
— Олія марули, вітаміни C і E — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.

Відновлювальна олія живить і пом'якшує шкіру. Прискорює регенерацію тканин, відновлює шкіру після пошкоджень і косметологічних процедур. Відновлює природний бар'єр шкіри, робить її стійкішою до агресивного довкілля.

— Олія шипшини прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Відновлює шкіру після опіків, укусів, пілінгів. Повертає здоровий і доглянутий вигляд, перешкоджає появі шрамів, розтяжок і зморщок. Бореться з в'ялістю, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
— Олії манкетті та янгу захищають шкіру від впливу ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Токоферол та олія марули — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.
— Олія дині Калахарі багате незамінними жирними кислотами. Доповнює ліпідний бар'єр епідермісу, захищає шкіру від зневоднення й агресивних факторів.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від себуму та забруднень засобом Refining Cleanser C6, нанесіть кілька крапель сироватки Probiotic Serum + R10 і помасажуйте до повного всотування. Зверху нанесіть крем Light Moisturizer M5 або масло Repair Oil R7. Використовуйте два рази на день.

Зроблено у ПАР.

Производитель: ESSE

Страна_производитель: ПАР

Made on
Tilda