HydroPeptide Vital Eyes - Зволожуюча сироватка для шкіри навколо очей

Зволожуюча сироватка для очей Vital Eyes мінімізує видимі недоліки від темних кіл, тонких ліній і зморшок. За допомогою, безпечного для очей, альтернативного ретинолу бакучіола сироватка сприяє зменшенню гіперпігментації та зморшок.

Vital Eyes – це не тільки ефективний антивіковий засіб, але і приголомшливий інструмент для охолоджуючого роликового масажу з лімфодренажною дією. Цей масаж підсилює циркуляцію крові і миттєво знімає набряк, робить шкіру під очима більш гладкою та яскравою, це:

  • Профілактика появ тонких ліній і зморшок;
  • Освітлення шкіри навколо очей;
  • Зменшення рівню гіперпігментації навколо очей;
  • Ефективна боротьба з втомою та набряками.

Сироватка Vital Eyes підходить для всіх типів, особливо для шкіри з темними колами під очима, гіперпігментацією, набряком, зморшками. Чудовий інструмент проти старіння, гусячих лапок та слідів втоми.

спосіб застосування

Для нанесення продукту, поверніть сироватку до клацання, поки ви не побачите засіб (3 краплі) на кульці. Цієї кількості достатньо для нанесення на обидві зони навколо очей. Точково розподіліть на переорбітальні зони, масажуючи роликом з низу до верхньої повіки. При необхідності розподіліть засіб, ніжно вбиваючи пальчиками.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda