HydroPeptide Solar Defense SPF 30 - Зволожуючий та вирівнюючий тон шкіри крем з SPF 30

Сонцезахисний крем для обличчя HydroPeptide Solar Defense SPF 30 забезпечує потрійну дію. Фізичні фільтри і рослинні компоненти забезпечують повний і надійний захист від сонячних променів UVA і UVB типу. Формула крему містить спеціальні колірні сфери, які підлаштовуються під колір шкіри, вирівнюють тон обличчя і приховують недоліки, роблячи обличчя свіжим і доглянутим. Активні компоненти зволожують шкіру, заспокоюють подразнення і почервоніння, спровоковані впливом ультрафіолету, а також допомагають відновити шкіру після перебування на сонці і прискорюють процеси загоєння ушкоджень. Крем містить спеціальний комплекс VENUCEANE™, який активізується при посиленні дії УФ-променів на шкіру і підвищенні температури. Цей комплекс покликаний захистити колагенові волокна від руйнування, що допомагає зберегти молодість і відтягнути старіння.

Легка текстура засобу швидко вбирається, не створює плівки на обличчі і не залишає білого нальоту. Некомедогенна формула.

спосіб застосування

Нанести на шкіру перед виходом на сонце. При тривалому перебуванні на вулиці може знадобитися повторне нанесення засобу.

Производитель: HydroPeptide

Страна_производитель: США

Made on
Tilda